Ydelser

Tekster til alle formater

Wowk Kommunikation leverer veloplagte tekster til alle formater. Vi hjælper med udformning af kronikker, debatindlæg og blogindlæg. Vi skriver opdateringer til LinkedIn, artikler til jeres hjemmeside og nyhedsbreve. Vi skriver også gerne jeres næste pressemeddelelse eller nyhedsupdate.

Nyhedsbreve og blogs

Wowk Kommunikation tilrettelægger og skriver nyhedsbreve samt artikler til magasiner og blogindlæg. Vi skriver teksterne i tæt dialog med jer og hjælper også gerne med planlægningen, så I kan nyde at være et skridt foran. Vi sørger også gerne for fotos og illustrationer.

Podcast

Wowk Kommunikation tilrettelægger og producerer lydindslag og podcasts. Velegnet til f.eks. portrætter af virksomhedens ledelse eller som formidling af virksomhedens centrale budskaber. Podcast kan bruges som indhold på jeres website og sociale medier og som en integreret del af blogs og nyhedsbreve.

Kommunikationsstrategi og rådgivning

Bruger I jeres tid og kræfter rigtigt? Bakker jeres kommunikationsindsats op om jeres vigtigste mål? Opfatter kunder og samarbejdspartnere jer sådan, som I gerne vil opfattes? Kontakt Wowk Kommunikation, hvis jeres kommunikationsstrategi skal justeres eller hvis I har brug for sparring på konkrete kommunikationsopgaver.

Vil du vide mere?

Har I kommunikationsopgaver, I ikke selv har tid til at løse? Har I brug for at se på jeres kommunikationsindsats med friske øjne? Kontakt Regine og lav en kaffeaftale.
© 2014 Wowk | Wordpress Hjemmeside af RocaPress