Ydelser

Velskrevne tekster til alle formater

Vi leverer veloplagte og læsværdige tekster til alle formater. Så har I brug for hjælp til kronikker, debatindlæg eller trænger jeres profilbrochure eller hjemmeside til en sproglig opstrammer, så kontakt os endelig.

Nyhedsbreve og blogs

Vi tilrettelægger og skriver nyhedsbreve samt artikler til magasiner og blogindlæg. Vi skriver teksterne i tæt dialog med jer og hjælper også gerne med planlægningen, så I kan nyde at være et skridt foran. Vi sørger også gerne for fotos og illustrationer.

Podcast

Wowk PR tilrettelægger og producerer lydindslag og podcasts. Velegnet til f.eks. portrætter af virksomhedens ledelse eller som formidling af virksomhedens centrale budskaber. Podcast kan bruges som indhold på jeres website, sociale medier og til blogs og nyhedsbreve.

Kommunikationsstrategisk rådgivning

Bruger I jeres tid og kræfter rigtigt? Bakker jeres kommunikationsindsats op om jeres vigtigste mål? Opfatter kunder og samarbejdspartnere jer sådan, som I gerne vil opfattes? Kontakt os, hvis jeres kommunikationsstrategi skal justeres eller hvis I har brug for sparring på konkrete kommunikationsopgaver.

Vil du vide mere?

Overvejer I at få hjælp til PR eller kommunikation? Kontakt Regine og hør, hvad vi kan gøre for dig.
© 2014 Wowk | Wordpress Hjemmeside af RocaPress