Ydelser

PR og synlighed

Hvis du vil skabe medieopmærksomhed om et produkt, en nyhed eller en event, så lad os stå for jeres PR. Sammen formulerer vi det overordnede budskab, taler om vinkling til de forskellige medier, hvilke influenter, vi skal have fat i og lægger en strategi for sociale medier og eventuelle events. Hernæst udarbejder vi en PR-plan, hjælper med at lave et professionelt pressekit og tager os af pressekontakt og opfølgning. Prisen afhænger af omfang, eventuelle events, antal medier, der skal følges op på og omfanget af indhold, vi skal levere.

Presserådgivning

 Hvorfor vil I i medierne? Hvad vil I opnå? Hvilke historier er vigtige at få fortalt? Er de nyheder, I selv synes er spændende, interessante for de medier, I gerne vil omtales i? Og hvordan vil I helt konkret udføre pressearbejdet? For de fleste virksomheder betaler det sig at have en erfaren, professionel  sparringspartner, når pressestrategien skal lægges fast. Kontakt os og aftal et indledende møde, så vi kan se, om der er basis for et samarbejde. 

Realitytjek

Ønsker I at forbedre, optimere og effektivisere jeres kommunikation med brugere, kunder og interessenter? Få et tjek af jeres eksterne kommunikation, lige fra sociale medier, pressemedvirken, hjemmeside til annoncer og skriftligt materiale. Vi ser særligt på, om budskaber, tone-of-voice og de underliggende værdier er konsistente. Og om målgruppen opfatter jer sådan, som I gerne vil opfattes. Vi analyserer jeres fremtræden på alle medieplatforme og I får en analyse, som I kan bruge til at målrette og effektivisere jeres kommunikation efterfølgende. 

Tekster og indhold

Bliver jeres nyheder på hjemmesiden læst? Er jeres tekster udformet med omtanke for modtageren? I et levende sprog, der giver læseren lyst til at læse mere? Med mindre du eller I selv er rutinerede kommunikatører, har medarbejdere, som bare skriver fantastisk eller har journalister ansat, er det altid en god idé at lade en professionel tekstforfatter skrive jeres pressemeddelelser, kunde-cases, nyhedsbreve, navnestof, hjemmesidetekster osv. Nogle virksomheder vælger at lade de medarbejdere, som gerne vil eller hvis job kræver det, få løbende tekst-sparring hos os. Ligesom det kan være en god idé at holde en intern workshop om, hvordan man skriver godt og levende.

Årshjul: planlægning af indhold

Få hjælp til at planlægge jeres nyheder, pressemeddelelser og indhold til sociale medier. Det giver ro på bagsmækken at være i god tid – og der er meget tid at spare ved at planlægge og koordinere jeres indholdet. Vi har særlig erfaring med mad, have, livsstil, sundhed samt erhvervsstof inden for snart sagt alle brancher.

Vil du vide mere?

Overvejer I at få hjælp til PR eller kommunikation? Kontakt Regine og hør, hvad vi kan gøre for dig.
© 2014 Wowk | Wordpress Hjemmeside af RocaPress