Ydelser

PR og synlighed

Hvis du vil skabe opmærksomhed om et produkt, en nyhed eller en event, så lad os stå for jeres PR. Sammen formulerer vi det overordnede budskab, vinkler det til de forskellige medier, vi finder ud af, hvilke influenter, vi skal have fat i og lægger en strategi for sociale medier. Hernæst udarbejder vi en PR-plan, udarbejder et professionelt pressekit og tager os af pressekontakt og opfølgning. Prisen afhænger af omfang, eventuelle events, antal medier, der skal følges op på og omfanget af indhold, vi skal levere.

Indhold til nyhedsbreve, blogs og sociale medier

Har I brug for hjælp til velskrevne indlæg i jeres nyhedsbrev? Eller en veloplagt ghostwriter til jeres blogindlæg? Små lydklip, sjove fotos eller film til sociale medier? Så få os til at hjælpe jer. Vi producerer og leverer indhold i tæt dialog med jer og hjælper også gerne med planlægningen, så I kan nyde at være et skridt foran. 

Film og podcast

Korte film, lydindslag og podcasts med f.eks interviews og stemningsreportager er en måde at give modtagerne en god oplevelse på, samtidig med man formidler et budskab. Wowk PR producerer korte, veltilrettelagte film til jeres følgere på sociale medier eller som indhold til blogs og nyhedsbreve. Vi tilbyder også produktion af lydindslag og podcasts. Lige fra redaktion og planlægning, til optagelse, klipning og efterproduktion. Vi skaber også gerne underlægningsmusik til jeres film eller podcast, som understøtter budskabet og tilføjer originalitet og autencitet.
Vi har bl.a. produceret denne film for Claus Tingstrøm A/S: Bag om vegetartema i kantinen
Og vi har – sammen med journalist Merete Monberg – lavet disse interview med iværksætter Helle Haugaard fra Tiny Gardens zoolog Sussie Pagh og Urban Farmer Signe Voltelen.

Få et professionelt presserum

Et professionelt presserum er guld værd. Hvis pressesitet er up-to-date, hvis pressemeddelelser er skrevet i et levende sprog, der giver læseren lyst til at læse mere og hvis  I har styr på, hvad journalisterne har brug for af fotos, illustrationer og fakta, når de besøger pressesiden, øger i chancen for god omtale i medierne. Kontakt os, hvis I vil ha’ hjælp til et professionelt presserum.

Vil du vide mere?

Overvejer I at få hjælp til PR eller kommunikation? Kontakt Regine og hør, hvad vi kan gøre for dig.
© 2014 Wowk | Wordpress Hjemmeside af RocaPress