Ydelser

PR og synlighed

Vi er eksperter i at skabe opmærksom omkring events og bogudgivelser. Sammen formulerer vi det overordnede budskab, vinkler det til de forskellige medier, vi finder ud af, hvilke influenter, vi skal have fat i og lægger en strategi for sociale medier. Hernæst udarbejder vi en PR-plan, udarbejder et professionelt pressekit og tager os af pressekontakt og opfølgning.

Indhold til nyhedsbreve, blogs og sociale medier

Vi leverer velskrevne indlæg til nyhedsbreve, artikler til magasiner og veloplagte blogindlæg. Vi sørger for lydklip, fotos, film og grafikker til sociale medier. Vi producerer og leverer indhold i tæt dialog med jer og hjælper også gerne med planlægningen, så I kan nyde at være et skridt foran.

Film og podcast

Film eller podcastindslag er en måde at give modtagerne en god oplevelse på, samtidig med man formidler et budskab. Wowk PR producerer korte, veltilrettelagte film til jeres følgere på sociale medier og som indhold til blogs og nyhedsbreve. Vi tilbyder også produktion af lydindslag og podcasts.
Vi har bl.a. produceret denne film for Claus Tingstrøm A/S: Bag om vegetartema i kantinen  og vi tilrettelægger og producerer podcasten Jobpodden.

Få et professionelt presserum

Et professionelt presserum er guld værd. Hvis pressesitet er up-to-date, hvis pressemeddelelser er skrevet i et levende sprog, der giver læseren lyst til at læse mere og hvis  I har styr på, hvad journalisterne har brug for af fotos, illustrationer og fakta, når de besøger pressesiden, øger i chancen for god omtale i medierne. Kontakt os, hvis I vil ha’ hjælp til et professionelt presserum.

Vil du vide mere?

Overvejer I at få hjælp til PR eller kommunikation? Kontakt Regine og hør, hvad vi kan gøre for dig.
© 2014 Wowk | Wordpress Hjemmeside af RocaPress